Foto's

Over Alanya

Het Eftalia Village Hotel heeft een fijne, rustige ligging. Het zandstrand vindt u al op 50 meter afstand van het resort. Via de voetgangersbrug bereikt u de ligbedden van het Eftalia op het strand. Op circa vier kilometer ligt het centrum van Konakli en iets verder - 18 kilometer - al het centrum van Alanya. Een goede dolmusverbinding met halte vlakbij het hotel brengt u snel naar de beide plaatsen. Zo kunt u dus heel gemakkelijk de rust van het resort een avondje inruilen voor de gezellige drukte van een stad!

Lange, zonnige dagen aan het strand zijn natuurlijk heerlijk, maar het is ook echt een aanrader om de omgeving te gaan ontdekken. Alanya is een historische stad met een rijke cultuur en zeker een bezoek waard. Symbool voor de stad is de Rode Toren, en vanaf het kasteel heeft u fantastisch uitzicht over de stad en de baai. In de haven van Alanya kunt u bovendien de eeuwenoude Damlatas grot bezichtigen, deze zou een heilzame werking op astmapatiënten hebben vanwege de hoge vochtigheidsgraad.

Een grote pre van uw vakantie aan de Turkse Rivièra doorbrengen is natuurlijk het weer! Hoge temperaturen en in het hoogseizoen 13 zonuren per dagen laten weinig te wensen over. Eftalia Village is een ideale accommodatie om optimaal van dit zonnige weer te genieten.

Vergelijk Eftalia Village bij 4 aanbieders Bekijk prijs